Start sezon nunti 2019!
01 mai 2019

Spunem START sezonului de nunți!

În sfârșit, spunem START sezonului de nunți! Vai, cât am așteptat acest moment!

            Fiecare pereche de miri ce ne trece pragul e o emoție. Toate alegerile pe care le facem împreună sunt un plan. Fiecare lucru pe care îl creem pentru voi este un suflet (al nostru și al vostru). Iar fiecare zâmbet pe care îl primim de la voi, în timpul și după eveniment, e o confirmare că ne facem treaba cum trebuie, că pasiunea și dedicarea noastră dau cele mai bune roade.

            Cu acest gând începem fiecare sezon nou! Și așteptăm cu entuziasm să vedem, în mișcare, ziua voastră specială! Să vedem cum fiecare creație a noastră își găsește locul, cum emoțiile voastre se așează pe măsură ce trece timpul, iar zâmbetul și grimasele voastre de fericire devin din ce în ce mai accentuate; să vedem cum o nouă familie se întemeiază!

            Dragii noștri,

            Ne dorim, la fel ca voi, ca ziua nunții voastre să fie perfectă – să împlinească toate visurile voastre, să fie „voi” și să deschidă cu trâmbițe și bucurie un drum alb și lin pentru viața voastră împreună. Vă dorim ca fericirea din ochi, bătăile puternice ale inimilor, felul în care tremurați de emoție și toți acei fluturi din stomac să vă însoțească zi de zi, iar clipele grele să vă surprindă strânși de mână, puternic, să le depășiți întotdeauna împreună, să nu vă dezbine, ci să vă întărească.

            Și vă mai îndemnăm să vă bucurați din plin de fiecare clipă – a acestei zile și a vieții! Lăsați în mâinile noastre, cu toată încrederea, fiecare lucru de făcut, fiecare detaliu și fiecare grijă, căci atunci când am semnat contractul fizic, am semnat și unul moral, prin care v-am promis susținere, suport și v-am asigurat că totul va ieși perfect!

            Chiar așa va fi – să știți!

            Să avem un sezon de vis, cu nunți de poveste!


FirstEvent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *