Nunta noastră, nunta anului
17 apr. 2018

Nunta noastră, nunta anului

Trendurile anului 2018 pentru petreceri de nuntă memorabile

Bleumarin, în loc de negru. Argintiu, mai degrabă decât auriul și bronzul anilor precedenți. O reîntoarcere la eleganță, asortată cu fantezie și creativitate. Cascade de miresme și culori revărsate din aranjamentele suspendate.

Mai important, transformarea evenimentului într-o experiență interactivă, în care oaspeții nu se plictisesc niciun minut: photo-booth deschise, muzica și preparate originale (rețete de familie), candy-bar cu delicii și surprize care abundă, atenție la detalii (sigilii din ceară pe invitații).

Vă încurajăm să faceți din nunta dumneavoastră o experiență de neuitat. Vă sprijinim în găsirea temei care vi se potrivește cel mai bine și, apoi, în punerea ei în scenă. E un eveniment important și vrem să fie unul plăcut atât pentru oaspeți, cât și pentru dumneavoastră, personajele principale. Un eveniment care să vă reprezinte întru totul și pe care să îl savurați cu bucurie și fără nicio grijă.

Culorile nunților lui 2018

Iată câteva teme care vă pot inspira în alegerea decorurilor, aranjamentelor florale și a invitațiilor.

** Albastru inchis si liliachiu

V-am mai zis, bleumarinul e noul negru când vine vorba de decoruri elegante. Alăturați-i gingașul liliachiu, pentru o contrapondere feminină și veți avea un duo vizual echilibrat.

 

** Roșu vintage și Piersică

Plină de pasiune și energie, tema se asortează perfect zilei celei mai importante pentru iubirea voastră. Cât privește sala evenimentului, va respira voioșie și poftă de viață. La fel și oaspeții voștri!

 

 

** Șampanie și Vin Roșu

Nu, nu vorbim de lista de băuturi, ci de o pereche de culori ce se susțin și potențeaza reciproc: eleganta și discreta nuanță a șampaniei și puternica și plină de vitalitate nuanță a vinului roșu închis.

 

Nunta mea nunta anului

 

** Lavandă și Liliachiu

Diafană ca o dimineață luminoasă, tema ofera eleganță și căldură oricărui decor.

lavanda decor nunta

 

 

**Bleu, bleu, bleu

Combinați diverse nuanțe de albastru – de la cele delicate, precum cerul de iunie, la cele care merg spre gri sau bleumarin – și veți obține o atmosfera veselă. Imaginați-vă acest decor îmbrățișat de buchete imense de hortensii bleu și crem!

Bleu - nunta decor

 

** Alb și belșug de verde

Simplă și, în același timp, sofisticataă, tema ramâne una discretă, dar cu un impact vizual și emoțional puternichttps://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/top-10-wedding-color-scheme-ideas-for-2018-trends/

Alb verde - decor nunta

 

Photos by :  https://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/top-10-wedding-color-scheme-ideas-for-2018-trends/


FirstEvent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy