10 X First Event
31 mart. 2018

10 X First Event

Momente unice, cu bucurii cât într-o viață. Cu asta ne ocupăm, de zece ani,  la First Event.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 ani First Event

 

 

 

 

 

 

 

Tineri zâmbind, pe jumătate timid, pe jumătate încrezător, bucurându-se de atenția și dragostea familiilor lor. Nou-născuți dormind liniștiți în brațele mamelor, înconjurați de îmbrățișări și speranță. Copii râzând, mulți copii râzând. Părinți fericiți și mândri de copiii lor, frumoși, tineri și radiind bucurie. Oameni curajoși și întreprinzători, celebrând succesul adus de muncă multă, tenacitate și încredere încăpățânată în viitor.

În zece ani, am trăit zece vieți, alături de ei: le-am citit pe fețe așteptările și visurile, am rezolvat cu zâmbetul pe buze provocări cât munții, le-am dat încredere la greu și îmbrățișări la bine. Ne-am bucurat împreună, de fiecare dată. Sute de povești de dragoste ne-au inspirat să ajutăm la celebrarea iubirii, printr-o execuție impecabilă a unor evenimente unice.

Suntem norocoși că am împărtășit cu clienții noștri momente de viață trăite din toată inima. La rândul nostru, le-am fost alături cu toată inima, cunoștintele și experiența noastră.

Am bifat cu succes peste 3000 de evenimente. 2000 de tinere perechi și-au vazut visurile împlinite alături de noi și ne-au ales și pentru următoarele evenimente importante din viața lor de familie. Companii multinaționale importante din România apelează la noi pentru evenimentele lor majore.

Wedding plannerii FirstEvent sunt antrenați de-a lungul a 10 ani să gestioneze orice tip de eveniment și să rezolve orice provocări, cu pricepere și tact. Artiștii noștri florali umplu fiecare spațiu de sărbătoare cu cascade de flori. În magazinul nostru online vă așteaptă peste 8000 de produse pe care le puteți descoperi și comanda ușor, din confortul casei voastre.

Avem și azi același vis mare, ca acum 10 ani: să fim prima voastră alegere cand vă doriți un eveniment – în familie sau în echipă.

Da, am început deja să visăm la următorii 10. Îi așteptăm cu nerăbdare, entuziasm și bucurie. Suntem pregătiți.


FirstEvent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *