Poveste de Crăciun…
07 dec. 2018

Poveste de Crăciun…


E cea mai frumoasă perioadă a anului!… și nu o spunem doar noi, ci o spun toți!

E și una dintre perioadele noastre preferate – se simte o anume magie în aer, în oameni, în sufletele lor. E o perioadă în care se așează lucuri, în care oamenii se bucură, zâmbesc mult și simt liniște.

Anul acesta ne dorim tare mult să fie despre a dărui!
Și vom începe noi, acum, dăruindu-vă o poveste:

Au fost odată un băiat și o fată – frumoși, cu suflet mare și „nebuni” unul de altul. Aveau ceva special ce doar ei știau, doar ei înțelegeau și trăiau la maximum.

Gândindu-ne la ei, ne vine în gând o frază tare dragă nouă: „There is a SMILE in MILES!”. Și asta pentru că între ei stăteau 2300 de km.

S-a întâmplat recent, exact când magia Crăciunului învăluia Clujul… El i-a dăruit ei o cină – căci doar atât putea fi: o cină, iar noi le-am fost ghizi. Din 7 plicuri – cu povești și petale de trandafiri, în locuri cu ghicitori, am ajuns la „(Ciao,)New York”, unde ea s-a bucurat de cină, alături de scrisorile lui. Și alături de el căci, chiar dacă doar atât putea fi, i-a oferit o cină alături de el.

Și asta înseamnă, zicem noi, a dărui – a dărui o surpriză, un gest încântător compus din sentimente lăsate la lumină, de dragul Ei, de dragul momentului, de dragul clipei și al amintirii.

Dragii noștri,

Prieteni, îndrăgostiți, miri, nași, fii și fiice, nepoți și nepoate, dăruiți acest Crăciun celor mai dragi ai voștri și nu prin cadouri, ci prin voi – prin momente memorabile, prin clipe ce vor deveni amintiri neprețuite. Și bucurați-vă! Bucurați-vă trup și suflet de fiecare mică părticică!


FirstEvent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy