Targ nunti 2019
02 feb. 2019

De ce sunt utile târgurile de nunți?

Industria târgurilor de nunți este una vastă, oferind mirilor o varietate de oportunități de furnizori pentru marele eveniment din viața lor. În prezent, în Transilvania au loc 23 de târguri, din care aproape jumătate se desfășoară doar în Cluj-Napoca. Ce bucurie pentru miri! 😊

            De ce este bine să vizitați târgurile de nunți?

            Vizitarea târgurilor de nunți vă ajută, în primul rând, să cunoașteți piața. Puteți să descoperiți atât diversitatea serviciilor pentru care puteți opta pentru nuntă, cât și diferiți furnizori din aceeași nișă.

            Totodată, puteți testa produse și interacționa direct cu furnizorul, pătrunde în „mediul” lui. Este un context în care fiecare va da ce are mai bun, va încerca să vă creeze o atmosferă cât mai plăcută și să vă trateze cu cât mai multă atenție și prietenie.

            Nu în ultimul rând, târgurile de nunți propun o serie de oferte speciale, una mai avantajoasă ca cealaltă. Trebuie să recunoaștem, la cifrele în jurul cărora se învârte bugetul unei nunți, orice discount / bonus este avantajos!

            Cum să vizitați eficient un târg de nunți?

            Ei bine, „sezonul” târgurilor de nunți este atât în octombrie-noiembrie, cât și în ianuarie-martie. Cea mai eficientă variantă de a vizita un târg de nunți este să mergeți cu o listă bine-definită de servicii și produse după care să vă uitați, iar pentru asta recomandăm o discuție cu wedding planner-ul vostru sau o organizare riguroasă a agendei de nuntă.  

            Odată ajunși acolo, vă recomandăm să parcurgeți, o dată, tot târgul. Să luați toate pliantele care vă sunt oferite și să vă notați furnizorii care v-au atras atenția, care v-au făcut o primă impresie minunată. Încercați să nu petreceți mai mult de 2-3 ore în această activitate deoarece vă va obosi foarte tare. După ce ați strâns toate materialele și v-ați făcut o idee, mergeți acasă, petreceți o seară relaxantă și studiați-le.

            Vă recomandăm să vă întoarceți a doua zi, la cei cu care doriți să colaborați, pentru a le spune exact ceea ce doriți și a discuta o ofertă personalizată. Astfel, aveți mari șanse ca la finalul zilei să aveți mai bine de jumătate din lucrurile de pe lista nunții bifate 😊

            Vă scriem după o lună de foc, în care am cunoscut sute de miri frumoși. Ne bucurăm de fiecare târg în parte, le mulțumim cu mare drag organizatorilor și așteptăm nerăbdători evenimentele ce ne bat la ușă.


FirstEvent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy