Povestea First Event
10 ian. 2018

Povestea First Event

Povestea First Event…

… e o poveste frumoasă, zicem noi, despre pasiune, perseverență, muncă în echipă și cei mai frumoși oameni J

A început acum aproape 10 ani! Din… dorința de a împlini visuri ale oamenilor, din dorința de a crea evenimente ca desprinse din basm, din dorința de a nu spune niciodată „Nu!” vreunei idei sau provocări.

Am crescut în timp, cu pași mici, uneori mai repezi, uneori mai lenți. Mulți oameni ne-au trecut pragul, fie ca parte din echipă, fie în calitate de parteneri, colaboratori ori clienți, mirese și miri emoționați, mămici și tătici încântați de mica minune din viața lor, PR-iști ori Assistant Managers plini de entuziasm pentru viitoarele evenimente corporate din companiile lor și au contribuit, toți, la ceea ce suntem noi, azi!

Cea mai bună variantă a noastră…

Suntem o echipă tânără și plină de energie ce muncește cu… drag și spor și punem toată pasiunea și dedicarea noastră în ceea ce facem. Vă ascultăm și sfătuim cu răbdare și din tot sufletul, prețuim momentele speciale din viața voastră și vrem să vi le facem memorabile!

Ne mândrim cu o logistică bogată și diversificată! Așa că vă așteptăm la noi cu orice idee – „cuminte”, romantică, nonconformistă, oricum va fi ea – vom face ca magia să se întâmple!

Lăsați-vă evenimentul în mâinile noastre și aveți încredere! Totul va ieși așa cum ați visat!

Evenimentul vostru începe cu noi!

Așa că abia așteptăm să ne cunoaștem…

 

Cu drag,
Echipa First Event


FirstEvent